Het eerste weekend van de veertigdagentijd

Viering op 29 februari, 19.00 uur.

De veertigdagentijd is een tijd van inkeer, van tot bezinning komen. Deze viering heeft dan ook als thema “stil worden”. Jezus trekt zich terug in de woestijn om zich voor te bereiden op zijn openbare leven, waarin Hij rond zal trekken en het Rijk van God zal aankondigen.

Ook voor ons is het goed om een stapje terug te doen in ons jachtige bestaan. Om even stil te staan bij waar het werkelijk om gaat in het leven. In deze viering gaan we daar dieper op in en u zult deze keer dan ook geen uitbundige, vrolijke liederen horen, maar, passend bij deze tijd, wat meer rustige nummers met teksten die hopelijk binnen zullen komen.

Het is mooi om, na het uitbundige carnaval, weer pas op de plaats te maken. De kerk is dan toch een mooie plaats om even tot bezinning te komen.

U bent uiteraard van harte welkom!

Dit bericht was geplaatst op 27 januari 2020. Markeer de permalink als favoriet.