Leven in hoop. Viering 17 november ’19

Woord en Communieviering
Voorganger: Mevr. Tony Slaman-Kuip
Zondag 17 november 2019 om 10.00 uur
Thema: Leven in hoop

Wat gebeurt er veel in onze wereld. De media berichten het ons dagelijks: we horen over oorlog en opstand, strijd, aardbevingen, hongersnood en epidemieën – allemaal onheilsberichten die ons kunnen beangstigen en deprimeren. In wezen verschilt onze tijd niet veel van die van Jezus, want ook toen waren er politieke spanningen en vonden er rampen plaats. Vandaag horen we hoe we, levend in roerige tijden, overeind kunnen blijven. Jezus advies is even simpel als ingewikkeld: laat je niet gek maken, raak niet in paniek, red je leven door standvastig te zijn!

Dit bericht was geplaatst op 29 oktober 2019. Markeer de permalink als favoriet.