Danken voor de oogst.

Zaterdag 19 oktober wordt er om 19.00 uur in de Hiëronymuskerk  een gezamenlijke woord- en communieviering voor de Emmausparochie gehouden met als thema: ‘Houd goede moed!’. Deze oogstdankviering is zowel voor agrariërs als voor consumenten. Wij allemaal mogen immers dankbaar zijn voor al die vele prachtige producten die dagelijks te koop zijn in de supermarkt.

Trudy Breeuwsma gaat voor, LTO-voorzitter Arie Schouten zal een welkomstwoord verzorgen en wij verzorgen de muzikale omlijsting.

Helaas is het niet voor iedereen gewoon dat er alle dagen vers voedsel gegeten kan worden. Er zijn gezinnen die aangewezen zijn op de voedselbank. Daarom zal er in deze viering een inzameling gehouden worden voor de voedselbank. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een kop koffie of thee even gezellig na te praten.

Voedselbank-spullen

Helpt u mee producten in te zamelen voor de voedselbank op 19 oktober?
Denk aan: rijst, macaroni, koffie, thee, suiker, meel, broodbeleg, shampoo, tandpasta, wasmiddel… Maar een financiële bijdrage is ook welkom!

En in deze oogstdankviering wellicht ook producten van het land.

Alvast heel hartelijk dank!

Dit bericht was geplaatst op 22 september 2019. Markeer de permalink als favoriet.