Al het goede komt in drieën – viering 15 juni

Woord en Communieviering
Voorganger: Mevr. Tony Slaman
Zaterdag 15 juni om 19.00 uur
Feest van de Heilige Drie-eenheid
Thema: Al het goede komt in drieën

Er is heel veel wat we niet begrijpen. Soms begrijpen we onszelf niet eens. Dan denken we: ben ik dat? Kan ik dat? Vandaag vieren we een feest dat nauwelijks te begrijpen is, namelijk het feest van de heilige Drie-eenheid. De drie-ene God is het grootste mysterie van ons christelijk geloof. Kort gezegd betekent het dat God bestaat uit drie personen: de Vader, de Zoon en de Geest. Maar dit in zijn volle betekenis begrijpen? Nee, dat kunnen we niet. Daarom is dit geloofsmysterie bekend geworden door openbaring. In dit uur proberen we op het spoor te komen van wat de drie-ene God voor ons kan betekenen.

Dit bericht was geplaatst op 19 mei 2019. Markeer de permalink als favoriet.