Eucharistieviering op 1e paasdag

Op 1e Paasdag verzorgen wij de muziek en de teksten van  de eucharistieviering.

De inleiding is als volgt:

We zien het overal om ons heen: nieuw leven! Na de doodse wintertijd komt de natuur tot leven. Knoppen aan de bomen, lammetjes in de wei, vogels die nestjes maken; het zijn tekenen dat het voorjaar begonnen is.

Pasen valt in de lente. We vieren dat de dood overwonnen is.

Door de dood en verrijzenis van Jezus, mogen ook wij erop vertrouwen dat de dood niet het einde is, maar dat ons een nieuw leven te wachten staat. Mag deze blijde boodschap ons bemoedigen en troosten. In deze viering willen we de vreugde van het Paasmysterie overbrengen.

Iedereen is welkom. Komt u ook?

Dit bericht was geplaatst op 19 maart 2017. Markeer de permalink als favoriet.